Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: از آغاز این طرح بیش از ۱۱۰۰ پایگاه راه‌اندازی کردیم که حاصل فعالیت این پایگاه‌ها انجام ۶۰ درصد غربالگری، ۷۹ درصد پیگیری بیماران، ۵۲ درصد رهگیری افراد در معرض تماس، همچنین کاهش ۸۰ درصدی موارد بستری و ۶۰ درصدی موارد مرگ و میر بوده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، دکتر طاهره چنگیز در جلسه مشترک وزیر بهداشت و فرمانده کل سپاه که به صورت ویدئوکنفرانس در کل کشور برگزار شد، اظهار کرد: در استان اصفهان همدلی و همگرایی از ابتدای اپیدمی بین سپاه، بسیج و دانشگاه علوم پزشکی وجود داشت و در طرح شهید سلیمانی این همدلی و همراهی به صورت سازمان یافته وارد فصل جدیدی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: از آغاز این طرح ما به لحاظ عملیاتی بیش از ۱۱۰۰ پایگاه راه‌اندازی کردیم که حاصل فعالیت این پایگاه‌ها انجام ۶۰ درصد غربالگری، ۷۹ درصد پیگیری بیماران، ۵۲ درصد رهگیری افراد در معرض تماس، همچنین کاهش ۸۰ درصدی موارد بستری و ۶۰ درصدی موارد مرگ و میر و کاهش تست‌های مثبت در اوج اپیدمی از ۶۰ درصد به زیر ۲۰ درصد علامت بسیار خوبی در کاهش گردش ویروس در جامعه است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان با بیان اینکه طرح شهید سلیمانی یک مدل خاص بومی ایرانی، اسلامی از مدیریت بحران است، افزود: این طرح بر اساس توکل به خدا، مشارکت مردم و برنامه‌ریزی و هدایت درست فعالیت‌ها در کنار وحدت دستگاه‌ها اجرا شد و تجربه به ما نشان داده که هرکجا ما از این مدل پیروی کردیم موفق بودیم.

امنیت و سلامت رسالت مهم پایگاه‌های سلامت و بسیج

وی ادامه داد: باید توجه داشته باشیم که با توجه به سیر نزولی بیماری حرکت خود را باز آرایی کنیم و آمادگی لازم را داشته باشیم که پیک بعدی اتفاق نیفتد همچنین آمادگی ذهنی ایجاد دستورالعمل‌های بلند مدت برای مردم را داشته باشیم و تمهیدات لازم برای ادامه دراز مدت این فعالیت‌ها را هم در دستور کار قرار دهیم.

چنگیز با اشاره به اینکه این طرح یک فرصت بزرگ برای هم‌افزایی دو شبکه مردمی بسیج و شبکه بهداشت است، تصریح کرد: این همکاری باعث شد با برقراری تمهیداتی برای ساماندهی معضلاتی که ما در سلامت با آن درگیر هستیم چاره اندیشی کنیم و اقدامات زیربنایی محله محور و خانواده محور که زیر بنای سلامت و امنیت جامعه ما است، انجام بگیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه مساجد کانون‌های مهم هر محله‌ای هستند، تاکید کرد: باید این حرکت به نحوی استحکام بخشیده بشود تا مساجد کانون سلامت، امنیت، فرهنگ و همه چیز یک محله باشند و این کارکرد امنیت و سلامت برای همه پایگاه‌های سلامت و بسیج به عنوان رسالت تعیین شود.

الگوی طرح شهید سلیمانی به موضوعات دیگر هم قابل تعمیم است

دکتر سعید نمکی نیز با اشاره به گزارش دکتر چنگیز، اظهار کرد: من در سفری که به اصفهان داشتم یک الگوی موفق از همدلی و همکاری صمیمانه را مشاهده کردم که هم جامع و هم گویا بود و در بین همکاران وزارت بهداشت آن را به عنوان یک مدل قابل استناد طرح کردیم.

سردار سلامی نیز ضمن تشکر از اقدامات استان اصفهان خاطرنشان کرد: قبل از اینکه این طرح آغاز شود در استان اصفهان در حال اجرا بوده و الگوی اولیه این طرح از استان اصفهان شکل گرفت.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه الگوی این طرح به موضوعات دیگر کشور نیز قابل تعمیم است، تاکید کرد: کمک‌های مومنانه در مساجد ادامه خواهد داشت انشاالله بتوانیم قدری از آلام مردم در این شرایط اقتصادی ناشی از ویروس کرونا را کاهش دهیم.

کد خبر 464965

منبع: ایمنا

کلیدواژه: طاهره چنگیز رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ویروس کرونا سعید نمکی سپاه صاحب الزمان عج استان اصفهان طرح شهید سلیمانی طرح هر خانه یک پایگاه سلامت محله محوری کنترل شیوع کرونا کاهش مرگ و میر کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دانشگاه علوم پزشکی طرح شهید سلیمانی استان اصفهان درصدی موارد پایگاه ها ۶۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۹۵۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، جزییات خدمات دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه نویسی الکترونیکی را تشریح کرد.

  مهدی رضایی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص ارایه خدمات در زمان قطعی سامانه نسخه نویسی الکترونیکی گفت: با توجه به احتمال قطعی سامانه در زمان دریافت خدماتی که به صورت الکترونیک تجویز شده‌اند، از پزشکان درخواست شود تا اطلاع ثانوی، در صورت تجویز الکترونیک، نسخه کاغذی و یا پرینت نسخه الکترونیک را با درج مهر و امضا در اختیار بیمه شدگان قرار دهند. همچنین در صورت عدم امکان نسخه نویسی الکترونیک یا قطعی سامانه با تشخیص مدیرکل استان، صدور نسخه کاغذی به عنوان روش جایگزین استفاده شود.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران افزود: بیمه شده می‌تواند از طریق سامانه شهروندی اقدام به پرینت نسخه الکترونیک خود نماید، همچنین در صورت ممهور نشدن پرینت نسخه توسط پزشک، مهر و امضای کارشناس ادارات کل بر روی پرینت نسخ، به منزله تایید وجود و صحت نسخه الکترونیک می باشد؛ بنابراین در صورتی که وجود نسخه الکترونیک و عدم دریافت خدمت از مراکز دیگر، برای کارشناسان اداره کل محرز شود، می بایست همکاری لازم را برای اطمینان بخشی به مراکز و پذیرش نسخه انجام دهد.

وی با بیان اینکه داروخانه‌ها می‌توانند اقدام به ثبت کلیه اقلام داروئی نسخ کاغذی در سامانه تایید خدمات نمایند، تاکید کرد: در صورتی که تنظیمات نرم افزار داروخانه منطبق بر سامانه اعلام نرخ دارو (mdp.ihio.gov.ir) انجام شده باشد، ثبت اقلام غیر پرونده ای در نرم افزار داروخانه جهت محاسبه قیمت کفایت می نماید. لذا در این موارد ضروری است قیمت گذاری نسخه کاغذی انجام و نسخ کاغذی در انتهای دوره به اداره کل ارسال شود.

رضایی با اشاره به اینکه ضروری است ادارات کل استانی با استقرار موقت کارشناسان و یا افزایش تعداد کارشناسان در داروخانه‌های منتخب و ویژه (در کلیه ساعت فعالیت داروخانه – اداری و غیر اداری)، از ارائه خدمت به بیمه شدگان اطمینان حاصل نمایند، اظهار داشت: در ارسال لیست نسخ داروئی و ثبت متمم در سامانه لزومی به تفکیک سهم یارانه ارزی از سهم سازمان نمی باشد و مبالغ بصورت یکجا قابل ثبت است.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت: پرداخت سهم صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج، برای بیمه شدگان مشمول در قالب خسارت متفرقه قابل انجام است.

وی ادامه داد: ادارات کل استانی ترتیبی اتخاذ نمایند تا ارائه داروهای اسپینرازا، ریسدیپلام و امیسیزوماب به بیمه شدگان هدف برابر فهرست ارسال شده و سهمیه داروئی، در زمان دریافت دارو، دچار اختلال نشود. بگونه‌ای که در صورت قطع سامانه، پس از برقراری ارتباط نسبت به ثبت اطلاعات نسخ مذکور در سامانه توسط پزشکان و مراکز ذیربط اقدامات لازم صورت پذیرد.

رضایی بیان کرد: تا زمان پایداری سامانه، منعی بابت پذیرش نسخه کاغذی داروهایی که دارای شرط اجباری تجویز الکترونیک بوده اند، وجود ندارد.

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران گفت: محدودیت پذیرش نسخ کاغذی به میزان ۲۰ درصد نسخ در زمان اختلال سامانه لحاظ نخواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • بررسی خلیج فارس از نگاه نوجوانان روی موج سلامت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • قیمت نفت از نردبان عوامل مثبت بالا رفت
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب
  • یادواره شهید دانشجو در خانوک
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت